2013-12-28 10:31:18• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Ideje meglátogatni egy barátot

Napi horoszkóp december 28-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Hiába akarja megvigasztalni a kedvesét, ha azt látja, hogy az még csak fel sem akarja fedni ön előtt a baját. Valamit titkol ön előtt, de ez nem kell, hogy gyanakvóvá tegye önt. Valószínűleg csak túl szemérmes. Várjon türelemmel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ön nem a lazaság híve, a kedvese viszont a kötetlenebb életstílust kedveli. Ha ezt nem egymás kiegészítéseként, hanem ütközési pontként élik meg, az nem túl szerencsés. Mivel a kedvesén nem tud, változtasson a saját szemléletén!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

A flörtölésben örömét leli, de az elköteleződést nem igazán önnek találták ki. Most mégis úgy érezheti, hogy érzelmileg „megfogták”, és ez legalább annyira megriasztja, mint amennyire örömmel tölti el. Úgy látszik, van miben változnia.

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Jogosan érzi úgy, hogy megérdemelne egy kis figyelmességet, kedveskedést a társától. Ha már a kedvesének mondja őt. Ha a gyengéd figyelmeztetés nem elég, hogy ezt elérje, akkor keményebb módszerekhez kell folyamodnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ön távoli utazásra vágyna, de a kedvesének vagy nincs kedve önnel tartani, vagy egyszerűen sajnálja kidobni ilyesmire a pénzt. Valamilyen kompromisszumos megoldást kell találniuk. Ha más nem, legalább Szilveszterre utazzanak el!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Úgy érzi magát, mint aki a négy fal közé szorult. Míg a társa jön-megy, éli világát, önt folyton az otthoni nyűgök kötözik meg. Ideje lenne kicsit lazítani a kötelékeken, kiegyensúlyozni a terheket. Ha nem sikerül, akkor az szakításhoz vezethet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Az ingerültség sajnos nem használ a szerelemnek. Pedig, ha elhanyagolva érzi magát, akkor jogos lehet ez az ingerlékenység. Értesse meg a kedvesével, hogy mennyire muszáj lenne újra egymásra találniuk. Találja is ki, hogy hogyan!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Mondják, a baj nem jár egyedül. Minél kiélezettebb, és instabilabb a helyzet a munkahelyén, annál több lehet a konfliktusa az otthonában is. Mielőtt azonban végső menekülésre szánná el magát, gondoljon arra, hogy ezzel épp maga vonzza a bajt.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

A szokásosnál is változékonyabb hangulatban várja az évvégét. Uralkodó bolygója a mindent megváltoztatni akaró Plútóval áll szemben. Úgy érzi, hogy semmi sem maradhat a régiben. Ha kezdeményező, akkor ön lehet az irányítója sorsának.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az igazi ragaszkodás, a megbízhatóság fontosabb önnek, mint a romantikus fellángolások. Az utóbbiból, köszöni szépen, már jócskán kijutott önnek az utóbbi időben. Ha nagyon megégette magát, akkor már vágyik a hűs(s)égre.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy munkahelyi flört ugyan jót tesz a munkahelyi közérzetének, ha azonban fény derül rá, akkor az otthoninak biztosan ártani fog. Ezért csak nagyon óvatosan éljen e kedvtelésének. Mert ugye ön sem szeret parázson táncolni?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ha az ünnepek alatt is csak otthon volt, és azóta sem sikerült még kimozdulnia, akkor mára bizonnyal fullasztónak érzi a családi életet. Ideje végre meglátogatni egy barátot! Egy kis kimozdulás, és máris mintha kicserélték volna!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: